About Us
465
page-template-default,page,page-id-465,theme-bridge,bridge-core-2.2.1,woocommerce-no-js,ajax_updown_fade,page_not_loaded,, vertical_menu_transparency vertical_menu_transparency_on,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,columns-3,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-20.8,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,elementor-default,elementor-kit-357,elementor-page elementor-page-465

About Us

Over ons Leonora

Leonora is opgericht in 2019. Een heel team van modedeskundigen heeft hard gewerkt aan de oprichting van Leonora. Van het zelf ontwerpen van kleding, het zelf kiezen van de stoffen en het aanwezig zijn in de naaiateliers. Daar ligt de kracht van Leonora. Leonora staat voor mode, klasse en heeft een eigen, unieke stijl. Dat zie je aan de hoge kwaliteit van de kleding die met veel liefde voor het vak is bewerkt. Hoogwaardige jassen van 100% wol, volledig met de hand gemaakt. Leonora is voor iedereen.

De bron van inspiratie wordt verreikt uit de levenslessen van de krachtige vrouw, die uitgedrukt wordt in onze weergaloze collecties. Met onze mooie kleding brengen wij de nieuwste trends voor iedere vrouw. Dat doen wij met aandacht en liefde. Wij geloven namelijk dat alles wat je aandacht geeft groeit, ook jij! In korte tijd is LEONORA gegroeid tot een begrip op modegebied in Nederland en daarbuiten.

Leonora, overtreffende smaak van de klassieke dame!