Disclaimer
587
page-template-default,page,page-id-587,theme-bridge,bridge-core-2.2.1,woocommerce-no-js,ajax_updown_fade,page_not_loaded,, vertical_menu_transparency vertical_menu_transparency_on,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,columns-3,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-20.8,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,elementor-default,elementor-kit-357

Disclaimer

Zowel de inhoud van deze website (www.leonora.nl), als de inhoud van alle andere publicaties van www.leonora.nl, is met veel zorgvuldigheid samengesteld.

Deze website en alle bijbehorende onderdelen daarvan zijn eigendom van Leonora. Het is niet toegestaan om de website www.leonora.nl of delen van de website openbaar te maken, te kopiëren of op te slaan zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van Leonora.

De informatie op www.leonora.nl wordt door on team met zorg en aandacht samengesteld en weergegeven. Soms is het helaas mogelijk dat er onvolledige, onjuiste of verouderde informatie op de website staat. Wij streven ernaar om alle informatie zo snel mogelijk bij te werken, wanneer dit nodig is. Alles wordt zo spoedig mogelijk in het werk gezet om eventueel misbruik te voorkomen. Het recht behoudt zich bij www.leonora.nl om eventuele wijzigingen zonder aankondiging door te voeren.