Kopersgarantie
596
page-template-default,page,page-id-596,theme-bridge,bridge-core-2.2.1,woocommerce-no-js,ajax_updown_fade,page_not_loaded,, vertical_menu_transparency vertical_menu_transparency_on,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,columns-3,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-20.8,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,elementor-default,elementor-kit-357

Kopersgarantie

Koper garantie LEONORA

LEONORA staat voor u garant!

Dit betekent dat wij voor elke bestelling die u bij ons plaatst, de volgende garanties kunnen bieden. U bent dan gegarandeerd dat u bij LEONORA aan het goede adres bent.

Algemene voorwaarden

Met onze algemene voorwaarden willen wij als webwinkel, u als klant verschillende zekerheden bieden. In de algemene voorwaarden vind u afspraken die gelden tussen LEONORA en al haar klanten. Zo weet je van te voren waar u mee akkoord gaat, maar vooral ook waar u recht op hebt als klant.

Het is niet verplicht om algemene voorwaarden op te stellen. Wij doen dit wel om u als klant zekerheid te bieden.

Betrouwbaar postorder bedrijf: PostNL

LEONORA maakt binnen Nederland gebruik van PostNL voor alle zendingen van orders. PostNL bezorgt al meer dan 200 jaar de post in Nederland. Aan een partij met zo veel ervaring vertrouwen wij zonder twijfel de taak om al onze pakketten en zendingen succesvol bij u als klant af te leveren. Daarnaast bezorgt PostNL haar pakketten steeds duurzamer.

Contact

Als Nederlandse webshop zijn wij verplicht om u als klant te beschermen. Daarom hebben wij een contact optie waar je 24/7 gebruik van kan maken bij problemen of andere vragen. Zo kunnen we u altijd helpen met alle vragen betreffende LEONORA

Kamer van Koophandel geregistreerd

Als Nederlands bedrijf, staan wij geregistreerd bij de Kamer van Koophandel. Zo zijn gegevens van LEONORA bekend bij Kamer van Koophandel. Op deze manier kunnen zij controleren of er eerlijk handel wordt gedreven. Zo kan de KVK, maar ook wij – LEONORA – aantonen dat wij altijd eerlijk handel willen drijven.

Privacy beleid

Wij willen koste wat kost, uw gegevens beschermen. Daarom hebben wij een privacy beleid. Zo kunt u als klant altijd inzien wat er met de gegevens gebeurt en kan hier geen onduidelijkheid over bestaan. Hierin staat bijvoorbeeld hoe wij intern om gaan met uw gegevens en met wie wij deze gegevens wel en niet delen.

Veilig betalen via iDeal en PayPal

Via iDeal en Paypal bieden wij u beveiligde, gecontroleerde en erkende betaalservices. Op deze manier weet u als klant waar u aan toe bent wanneer u bij ons een betaling voltooid. Zo heeft u als klant altijd zekerheid over wat er met uw geld gebeurd.

Wettelijk verplichting 14 dagen retour

Als webwinkel zijn wij verplicht een wettelijke retourperiode van 14 dagen te handhaven. Wat betekent dit voor u als klant? Dit betekent dat u, zonder opgaaf van reden, de bestelling terug kan sturen naar LEONORA. Hierna zijn wij verplicht het aankoopbedrag terug te storten op de rekening van de klant, wanneer de retourzending aan alle voorwaarden voldoet. Zo bent u altijd zeker van het terugkrijgen van het aankoopbedrag, wanneer u om welke reden dan ook niet tevreden bent met het product.