Ruilen en retourneren
598
page-template-default,page,page-id-598,theme-bridge,bridge-core-2.2.1,woocommerce-no-js,ajax_updown_fade,page_not_loaded,, vertical_menu_transparency vertical_menu_transparency_on,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,columns-3,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-20.8,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,elementor-default,elementor-kit-357,elementor-page elementor-page-598

Ruilen en retourneren

Ruilen en Retourneren LEONORA

Bent u niet tevreden met uw bestelling? Dit respecteren wij natuurlijk en u heeft altijd recht op retournering.

Als u niet tevreden bent over de door jou bestelde artikelen dan heb je de mogelijkheid om deze binnen 14 dagen na ontvangst te retourneren. Stuur het ingevulde retourformulier samen met de factuur mee met de zending. Indien dit formulier niet volledig is ingevuld kunnen we de retouraanvraag niet in behandeling nemen. De retourkosten zijn voor de koper.

Om in aanmerking te komen voor teruggave van het aankoopbedrag of omruiling met een ander product, moet het teruggestuurde product in originele staat zijn en voorzien zijn van labels en etiketten. Het product mag geen gebruikssporen bevatten. Wij behouden het recht voor om geretourneerde artikelen te weigeren als het vermoeden bestaat dat de artikelen reeds zijn gebruikt of buiten onze schuld om zijn beschadigd.

Een retourzending dient te zijn voorzien van track & trace code. De verzender is altijd verantwoordelijk voor de verzending.

Retourneren in 3 simpele stappen

Stap 1: Vul het retourformulier volledig in.

Download hier het retourformulier

Stap 2: Stuur uw bestelling op.

Stuur het artikel samen met het retourformulier op naar het adres dat u kan vinden op het retourformulier. Zorg dat uw pakket is voorzien van een track & trace code. Als zender bent u verantwoordelijk en willen mogelijke misverstanden over het pakket voorkomen.

Stap 3: Ontvang het aankoopbedrag op uw rekening of ontvang een nieuw product.

Leonora handelt je retourzending naar wens af!